Office Emotion, sinds 2016.

Als totaalleverancier op het gebied van inrichtingsefficiency volgt Office Emotion de sterk innoverende markt op de voet. Door enthousiasme en specialisatie van de medewerkers is men in staat om vanuit een breed aanbod van producten een op maat gesneden advies te geven. Hoogwaardige service, een compleet dienstenpakket en continu investeren in kwaliteit van medewerkers en product zijn kenmerken die hoog in het vaandel staan; de garantie voor een betrouwbare en professionele zakenpartner.

Wie is Office Emotion?

Wij vertalen organisatiecultuur naar een inrichtingsmaatkostuum dat uw dagelijkse werkproces eigen identiteit professioneel zal ondersteunen.
Office Emotion is een veelzijdige partner op het gebied van het oplossen van inrichtingsvraagstukken. Van concept tot uitvoering zijn wij uw partner.
Het verbeteren van uw efficiency en communicatie, staat bij ons centraal. Vanuit dit uitgangspunt zoeken wij naar maatoplossingen. Wij maken daarbij gebruik van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van meubilair en de nieuwste trends.

Wij stellen hoge eisen aan ergonomie, design en kwaliteit. Uiteraard tegen een uitstekende prijs/prestatieverhouding.

  • Flexibiliteit
  • Creativiteit
  • Deskundigheid
  • Snelheid
  • Respecteren van afspraken
  • Aftersale

Duurzaamheid

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zijn een integraal onderdeel van onze werkwijze. Wij maken gebruik en leveren duurzame materialen en bedrijfsmiddelen.

“Eén aarde is genoeg voor de hele wereld.”

Onze referenties